Concursuri

MIRESE versus KILOGRAME
Castiga Premiul de 4000 Euro!

Concurs de slabit Mirese versus Kilograme by Carmen Bruma & Ghidul Miresei

Vezi REGULAMENTUL COMPLET AICI!

Perioada Inscrieri: 5-10 Mai 2018
Desemnarea Finalistilor: 10-11 Mai 2018
Perioada consiliere: 11 Mai - 18 Iulie 2018
Desemnarea Castigatorului: 11-18 Iulie 2018

PREMIUL IN VALOARE DE 4000 Euro:
Premiu acordat de SOMA CLINIC​:
Voucher valoric 2000 euro (tva inclus) folosibil pentru servicii medicale estetice oferite de Soma Clinic. Acestea servicii vor fi stabilite in functie de dorinta castigatorului, dar numai cu acceptul si recomandarea echipei medicale Soma Clinic.
Premiu acordat de GHIDUL MIRESE​I:
Voucher valoric 1000 euro (tva inclus) folosibil pentru achizitia unei tinute de mireasa in cadrul unuia dintre Targurile Ghidul Miresei
Premiu acordat CHIC SALON​:
Voucher valoric 500 euro (tva inclus) folosibil pentru o schimbare totala de imagine, incluzand tunsoare/culoare/coafura si machiaj profesional, oferita de personalul specializat al salonului, dar numai cu recomandarea echipei de consilieri
Premiu acordat de GHIDUL MIRESEI​:
Pachet de servicii foto in valoare de 500 euro (tva inclus), constand in realizarea unei sedinte foto profesionale, programata in functie de rezervarile anterioare ale fotografului profesionist.

MECANISMUL CONCURSULUI:
1. Trimiteti un email ​de inscriere catre Ghidul Miresei la adresa concurs@ghidulmiresei.ro ​cu titlul ”MIRESE VS KG” ​pana cel tarziu la data de 10 Mai 2018 ora 13:00, care sa cuprinda NUME, INALTIME, GREUTATE, VARSTA, LOCALITATE, NR DE TELEFON SI 3 FOTOGRAFII RELEVANTE PENTRU FORMA FIZICA ACTUALA (de ex imbracaminte mulata sau costum de baie)
2. Fiti disponibili in perioada 11 Mai-18 Iulie 2018 ​pentru a fi protagonistii unui concurs de slabit cu momente televizate si fotografiate pentru mediatizare, inclusiv pentru o transformare totala de imagine asistata de specialisti
3. Fiti concurentul ​care va slabi cel mai mult in perioada 11 Mai-18 Iulie 2018, asistat in aceasta perioada de Carmen Bruma in calitate de consultant personal.

Vezi REGULAMENTUL COMPLET AICI!

SUCCES! Va asteptam inscrierile la adresa concurs@ghidulmiresei.ro!

***

Pentru intrebări sau detalii ne poți contacta la adresa ghidul@ghidulmiresei.ro

***

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTERUL GHIDUL MIRESEI și vei afla primul detaliile concursurilor organizate de noi, la fel cum vei afla imediat despre promotii sau oferte speciale:

Abonează-te la Newsletter!

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )