Comunicate de presă

Târgul Ghidul Miresei - Singurul Târg de Nunți al Verii 2018!

În perioada 11-13 Mai 018 va avea loc la Romexpo a XXIV-a ediție a Târgului Ghidul Miresei. Mirii 2018 vor avea ocazia să aleagă dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, servicii foto-video, muzică, accesorii.

- Târgul va avea loc în Centrul Expozițional Romexpo.

- Reducerile de toamnă sunt din ce în ce mai căutate pentru a micșora bugetul nunții prin achiziția ținutelor la lichidări de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumpărate la prețuri mult mai accesibile.

- Eșarfele roz cu înscrisul „Top 2018 Ghidul miresei” marchează cele mai mari reduceri disponibile în târg.  

- Tot la această ediție se vor putea vedea în premieră și primele colecții 2018 de rochii de mireasă, costume de ceremonie și verighete.

- Viitorii miri sunt așteptați și pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video și a formațiilor de nuntă, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni în avans.

Detalii despre eveniment, program, bilete şi concursuri pot fi găsite pe www.targulghidulmiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei