Comunicate de presă

Târgul Ghidul Miresei - Lichidări Stocuri 2018 & Lansări Colecții 2019!

În perioada 16-18 Noiembrie 2018 va avea loc la Romexpo a XXV-a ediție a Târgului Ghidul Miresei. Mirii 2019 vor avea ocazia să aleagă dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, servicii foto-video, muzică, accesorii.

- Târgul va avea loc în Pavilionul Expozițional Romexpo.

- Reducerile de toamnă sunt din ce în ce mai căutate pentru a micșora bugetul nunții prin achiziția ținutelor la lichidări de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumpărate la prețuri mult mai accesibile.

- Eșarfele roz cu înscrisul „Top 2018 Ghidul miresei” marchează cele mai mari reduceri disponibile în târg.  

- Tot la această ediție se vor putea vedea în premieră și primele colecții 2019 de rochii de mireasă, costume de ceremonie și verighete.

- Viitorii miri sunt așteptați și pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video și a formațiilor de nuntă, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni în avans.

Detalii despre eveniment, program, bilete şi concursuri pot fi găsite pe www.targulghidulmiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei