Târgul Ghidul Miresei ediția Iași!

Ghidul Miresei anunţă cu bucurie a patra ediţie a Târgului Ghidul Miresei la Iaşi! Vrei o nuntă de poveste? Vino în 13-14 Aprilie 2019 la Centrul Providența (Agora)! Îţi promitem că vei avea 2 zile pline de oferte, surprize şi premii!

Nu rata Top Reduceri 2019 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2019 la Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu rata cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top Reduceri 2019 Ghidul Miresei"! 

Colecții de rochii/costume/verighete 2019! 
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri semnificative din Noile Colecții 2019 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete, dar și accesorii, dulciuri sau decoruri de vis!

Mii de oferte adunate la Târgul Ghidul Miresei!
Între 13 și 14 Aprilie 2019 la Centrul Providența (Agora) ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre sute de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Noutăți și oferte speciale puteți urmări pe www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/GhidulMiresei .