Târgul Ghidul Miresei ediția Iasi!

Ghidul Miresei anunţă cu bucurie a doua ediţie Târgul Ghidul Miresei la Iaşi! Vrei o nuntă de poveste? Vino în 17 şi 18 Martie 2018 la Centrul Providența (Agora)! Îţi promitem că vei avea 2 zile pline de oferte, surprize şi premii!

Nu rata Top Reduceri 2018 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2018 la Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top Reduceri 2018 Ghidul Miresei"! 

Colecții de rochii/costume/verighete 2018! 
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri substanţiale din noile Colecții 2018 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete dar și de accesorii sau decoruri de vis!

Mii de oferte adunate la Târgul Ghidul Miresei!
Între 17 și 18 Martie 2018 la Centrul Providența (Agora) ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Noutăți și oferte speciale puteți urmări pe www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/GhidulMiresei .