Prezentare Eveniment

Târgul Ghidul Miresei își deschide porțile în ediția de primăvară la IAŞI, împreună cu cele mai mari reprezentative din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Moldova va avea loc între 13-14 Aprilie 2019 în Centrul Providența (Agora).

Hai să construim împreună drumul către nunta perfectă!

Ce veţi găsi la târg?

La Târgul Ghidul Miresei Iaşi veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte. 

Colecții de rochii/costume/verighete 2019!
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri semnificative din Noile Colecții 2019 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete, dar și accesorii, dulciuri sau decorul de vis!

Nu rata Top Reduceri 2019 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2019 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2019 Ghidul Miresei"! 

Mii de oferte adunate în Centrul Providența (Agora) la Târgul Ghidul Miresei!
Între 13 și 14 Aprilie 2019 ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre sute de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să ne urmăriți în continuare și pe www.GhidulMiresei.ro și  www.facebook.com/GhidulMiresei