Prezentare Eveniment

Târgul Ghidul Miresei își deschide porțile în toamna această și la IAŞI, împreună cu cele mai mari reprezentative din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Moldova va avea loc între 28-29 Octombrie 2017 în Centrul de evenimente Agora.

Hai să construim împreună drumul către nunta perfectă!

Noi anunţăm cu bucurie că ediţiei din toamna acesta, îi va urma şi ediția de primăvară în perioada 17-18 martie 2018!

Ce veţi găsi la târg?

La Târgul Ghidul Miresei Iaşi veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte. 

Colecții de rochii/costume/verighete 2017 - lichidări de stoc! 
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri substanţiale colecțiile 2017, dar și a vizualiza în avanpremieră colecțiile 2018 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete!

Nu rata Top Reduceri 2017 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2017 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2017 Ghidul Miresei"! 

Mii de oferte adunate în Centrul de evenimente Agora la Târgul Ghidul Miresei!
Între 28 și 29 Octombrie 2017 ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să ne urmăriți în continuare și pe www.GhidulMiresei.ro și  www.facebook.com/GhidulMiresei