Utile

Dedică-ți măcar o jumatate de zi pentru deciziile importante privind organizarea propriului tău eveniment! În acest scop, noi îți aducem de fiecare dată zeci de specialiști care te învață cum să cheltuiești minimul de timp și energie cu rezultate maxime.

Va fi totuși necesar să-ți aloci câteva ore bune pentru a vizita cel mai mare targ de nunţi al sezonului, dedicat în exclusivitate produselor și serviciilor de nuntă de pe piața autohtonă, dar și cea europeană sau chiar occidentală!

Încă de la intrarea în pavilion, vei găsi lista organizată pe domenii de activitate a tuturor firmele participante la eveniment și localizarea acestora pe schița pentru a-ți fi de maxim ajutor în căutarile tale.

Vei găsi atât furnizori de servicii foto video, dj/sonorizare, make-up artiști, experți în coafură și înfrumusețare, dar și cele mai selecte saloane de evenimente și agenții de organizare care îi așteaptă pe viitori miri cu mese decorate în stilul ultimelor tendințe în domeniu.

După ce te vei ocupa de partea cu serviciile de nuntă,  te așteaptă marea provocare! Dintre atâtea rochii de mireasă, costume de ginere, inele și verighete, invitații și mărturii, va fi greu să alegi modelul care să te reprezinte în totalitate, tocmai de aceea te sfătuim să vizitezi pe îndelete mulțimea de standuri ce abundă într-o diversitate de stiluri (de la vintage la modern, de la simplu la extravagant, de la dantele diafane la străluciri diamantine).

Și nu uita că orice model de rochie, costum, verighetă, invitație sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat și adaptat bugetului tău, atâta timp cât te implici activ în discuțiile cu expozanții.

Iar pentru ca această aventură să fie cât mai placută și ușoară, te vei putea delecta în timpul căutarilor tale, cu momentele artistice live ale formațiile de nuntă prezente, dar și cu vedetele celebre aduse de noi, ce vor crea special pentru tine o atmosferă de sărbătoare!