Prezentare Eveniment

Târgul Ghidul Miresei deschide porțile celei de-a treia ediții a evenimentului la BRAȘOV, împreună cu cele mai reprezentative firme din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Ardeal va avea loc între 21-22 Martie 2020 la International Trade Center.

Hai să construim împreună drumul către nunta perfectă!

Ce veţi găsi la târg?

La Târgul Ghidul Miresei Brasov, veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte. 

Colecții de rochii/costume/verighete 2020 ! 
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri semnificative din Noile Colecții 2020 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete, dar și accesorii, dulciuri sau decoruri de vis!

Nu rata Top Reduceri 2020 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2020 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2020 Ghidul Miresei"! 

Mii de oferte adunate la International Trade Center la Târgul Ghidul Miresei!
Între 21 și 22 Martie 2020 ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre sute de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să ne urmăriți în continuare și pe www.GhidulMiresei.ro și  www.facebook.com/GhidulMiresei