Târgul Ghidul Miresei Constanța!

Târgul Ghidul Miresei revine la CONSTANȚA alături de cele mai mari firme din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Dobrogea va avea loc între 28-29 Martie 2020 în Pavilionul Expozițional Constanța, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Constanța!

La Târgul Ghidul Miresei Constanța veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte. 

Colecții de rochii/costume/verighete 2020! 
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri semnificative din Noile Colecții 2020 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete, dar și accesorii, dulciuri sau decoruri de vis!

Nu rata Top Reduceri 2020 Ghidul Miresei! 
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2020 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2020 Ghidul Miresei"! 

Mii de oferte adunate la Târgul Ghidul Miresei!
Între 28 și 29 Martie 2020, în Pavilionul Expo Constanța, ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți, dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie! 

Noutăți și oferte speciale puteți urmări pe www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/GhidulMiresei .