Concursuri

 

Mirese versus Kilograme

MIRESE versus KILOGRAME

Castiga Premiul de 4000 Euro!


 
Perioada Inscrieri: 24-30 Octombrie 2019
Desemnarea Finalistilor: 25-29 Noiembrie 2019
Perioada consiliere: 1 - 29 Noiembrie 2019
Desemnarea Castigatorului: 29 Noiembrie 2019

PREMIUL IN VALOARE DE 4000 Euro:
Premiu acordat de Project Beauty by Ruxandra Sinescu​:
Voucher valoric 1000 euro (tva inclus) folosibil pentru servicii medicale estetice oferite de Project Beauty by Ruxandra Sinescu . Acestea servicii vor fi stabilite in functie de dorinta castigatorului, dar numai cu acceptul si recomandarea echipei medicale Project Beauty by Ruxandra Sinescu .
Premiu acordat de GHIDUL MIRESE​I:
Voucher valoric 1000 euro (tva inclus) folosibil pentru achizitia unei tinute de mireasa in cadrul unuia dintre Targurile Ghidul Miresei.
Premiu acordat CHIC SALON​:
Voucher valoric 500 euro (tva inclus) folosibil pentru o schimbare totala de imagine, incluzand tunsoare/culoare/coafura si machiaj profesional, oferita de personalul specializat al salonului, dar numai cu recomandarea echipei de consilieri.
Premiu acordat de ACADEMIA DE FLORI​:
Voucher valoric 500 euro (tva inclus) folosibil pentru inchirierea de aranjamente florale pentru eveniment.
Premiu acordat de GHIDUL MIRESEI:
Pachet de servicii foto+inchiriere locatie in valoare de 1000 euro (tva inclus), constand in realizarea unei sedinte foto profesionale, programata in functie de rezervarile anterioare ale fotografului profesionist.
MECANISMUL CONCURSULUI:
1. Trimiteti un email ​de inscriere catre Ghidul Miresei la adresa concurs@ghidulmiresei.ro ​cu titlul ”MIRESE VS KG” ​pana cel tarziu la data de 30 octombrie 2019 ora 13:00, care sa cuprinda NUME, INALTIME, GREUTATE, VARSTA, LOCALITATE, NR DE TELEFON SI 3 FOTOGRAFII RELEVANTE PENTRU FORMA FIZICA ACTUALA (de ex imbracaminte mulata sau costum de baie)
2. Fiti disponibili in perioada 1 Noiembrie-29 Noiembrie 2019 ​pentru a fi protagonistii unui concurs de slabit cu momente televizate si fotografiate pentru mediatizare, inclusiv pentru o transformare totala de imagine asistata de specialisti
3. Fiti concurentul ​care va slabi cel mai mult in perioada 1 Noiembrie-29 Noiembrie 2019, asistat in aceasta perioada de Carmen Bruma in calitate de consultant personal.


SUCCES! Va asteptam inscrierile la adresa concurs@ghidulmiresei.ro!

***

Pentru intrebări sau detalii ne poți contacta la adresa ghidul@ghidulmiresei.ro

***
 
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTERUL GHIDUL MIRESEI și vei afla primul detaliile concursurilor organizate de noi, la fel cum vei afla imediat despre promotii sau oferte speciale:

Abonează-te la Newsletter!

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )