Prezentarea Targului

Târgurile Ghidul Miresei sunt recunoscute pentru dimensiunea lor și numarul record de viitori însurăței care ne calcă pragul fiecarei ediții a evenimentului nostru! Recordurile absolute nationate ca trafic de vizitatori, suprafață de expunere si numar de firme expozante, dar si lista impresionantă de vedete prezente la târg în calitate de expozanți sau invitați, precum si capacitatea record de promovare si PR, acestea sunt -statistic vorbind- performanțele care recomandă de 15 ani Târgul Ghidul Miresei ca lider incontestabil al pieței organizatorilor de târguri de nunți din Romania.

La Complexul Romexpo, am organizat între 2011-2020 câte trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat. Din 2023 ne-am relocat in Hala Laminor, o locatie noua si impresionanta, unde va asteptam si pe voi pentru a va prezenta ofertele in fata mirilor sezonului urmator!

Hala Laminor - De 10 ori cât Arena Națională
Cea mai Mare hala expozitionala din Europa de Est
Iata ce spun Expozantii nostri despre Targul Ghidul Miresei (Februarie 2024):

Ce spun Expozanții noștri despre Târgul Ghidul Miresei (Februarie 2024):  vezi video cu testimonialele integrale AICI.

’’Noi eram deja obișnuiți ca la Târgurile Ghidul Miresei să vină mirii din Diaspora, cu troller-ul, direct de la aeroport, special pentru târg. Și am avut și acum clienți veniți special din Anglia, Germania și Olanda. A fost un târg bun, un târg frumos, așa cum l-ați organizat tot timpul. A venit multă lume, multă lume din provincie, multă lume din afara țării. Ne place locația foarte mult, se vede că s-a investit multă imaginație, ne place tot ce ține de locație! Succes Ghidul Miresei în continuare, la cât mai multe târguri, iar noi suntem alături de voi tot timpul! ’’ – Luada Style (rochii de mireasă/ocazie)

"Mi-a fost foarte dor de voi, și de un organizator ca tine, ca Ana Haralambie (n.r. - Fondator Ghidul Miresei), care nu se dezice la nici o ediție și se gândește la fiecare expozant în parte ca și cum ar fi afacerea lui. Din 2012 particip la toate Târgurile Ghidul Miresei (trei ediții pe an) și nu a fost vreodată vreun târg la care să nu iau comenzi din Diaspora. Anul acesta au fost clienți care au venit cu troller-ul direct de la aeroport, special pentru a-și achiziționa tot ce aveau nevoie din târg. Ceea ce înseamnă că promovarea este excepțională, și că în orice locație vă faceți treaba așa cum trebuie. Hala Laminor îmi place extraordinar, razele soarelui căzute prin luminator conferă verighetelor noastre 3D un efect fantastic!" - Charleroi by Diana Bișinicu (verighete)

‘’A fost excepțional! O energie bună, mă înțeleg foarte bine cu toată lumea, cu organizatorii. Pentru mine contează vibe-ul pe care îl ai când te duci undeva. Plin de tineri, frumos, locația e superbă, mie îmi place foarte mult aici în Hala Laminor, arată spectaculos!’’ – Adina Buzatu (costume de ceremonie)

‘’Am acumulat în jur de 70 de posibile evenimente în locația noastră doar din târgul organizat în aceste trei zile, datorită Ghidul Miresei. Concretizate vor fi 40-50, cu siguranță (...) Vorbim de contracte pentru 2025-2026." -  Aristocrat Events Hall (salon de evenimente)

‘’O organizare excelentă! O locație minunată! Și succesul a fost pe măsură! Am avut clienți atât din București cât și din alte orașe ale României, am avut clienți chiar și din Italia care au auzit de târg, au fost prezenți aici și au comandat verighetele chiar aici în cadrul târgului. Și nu numai verighetele (n.r. - au comandat). Cu siguranță vom participa și la următoarea ediție!’’ - Roza Oro (verighete)

‘’Noi am avut foarte mulți clienți mulțumiți, clienți care au probat, clienți care au cumpărat, spre uimirea noastră, spre deosebire de alte târguri. A fost o ediție foarte bună din punctul nostru de vedere. Ne bucurăm că am putut participa și cu siguranță vom veni și în viitor.‘’ - Lael Fashion (costume de ceremonie)

"A fost ok, ne-a mers mai bine decât ne așteptam! La capitolul Promovare v-ați făcut treaba excepțional, aproape toți clienții vă recomandă pe voi nouă. Am decis să participăm după o Sâmbătă când peste 10 mirese venite la probă ne-au întrebat (absolut toate) dacă venim la Târgul Ghidul Miresei. V-aș recomanda altor expozanți, afacerilor mici dar și afacerilor cu rochii de mireasă. Oricum Ghidul Miresei este cel mai vechi în piață și cel mai cu notorietate dintre târgurile de nunți."  - Viraggo (rochii de mireasă)

‘’Sâmbătă a fost super full, aproape că am rămas fără pliante pentru duminică. Accesul e facil la Hala Laminor, se vine cu metroul, sunt sute de locuri de parcare. Suntem mulțumiți, au fost mii de oameni, mulți-mulți, nu puteam să împărțim pliante la cum treceau (pe culoar).’’ - Paco Studio (foto, video, photobooth)

‘’A fost foarte bine, avem o listă foarte mare cu contacte. Vom participa și în viitor la Târgurile Ghidul Miresei. Chiar suntem încântați, nu ne așteptam. Au venit foarte mulți clienți, peste ce prevedeam noi.’’ – Casa Luminița (salon de evenimente)

"A fost cel mai minunat și cel mai bun târg la care am participat vreodată! Am avut o presimțire că va fi foarte bun și așa a fost. A fost mult peste așteptări. Au fost foarte multe mirese din provincie și din diaspora. Au venit special din Spania, din Italia, din Germania. S-au vândut foarte multe rochii din stoc. În raport cu alte târguri, mă repet, a fost cel mai bun târg la care am participat vreodată. " - Andre Nicolas (rochii de mireasa)

‘’O ediție foarte bună, reușită, clienți au fost și ne bucurăm că au venit în număr mare. Au fost (clienți) din București, Constanța, Pitești, Prahova.’’ - Traser Gold (verighete)

 

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să ne urmăriți în continuare și pe www.GhidulMiresei.roInstagramFacebook si Tiktok .