Târgul de Nunți Ghidul Miresei, București, 17-19 Mai 2024

SUTE de expozanți cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, formații de nuntă, servicii foto-video, muzică, candy-bar, invitații și accesorii...

Toți acești profesioniști din domeniu se adună din întreaga țară (dar și de peste hotare) în cel mai mare spațiu expozițional din România, doar pentru a vă întâmpina pe voi, mirii anului 2024!

Targul Ghidul Miresei
17-19 Mai 2024, Hala Laminor, Bucuresti

Vă așteptăm pe toți la București pentru a vă organiza întreaga nuntă într-o singur weekend, și pentru a vă bucura de oferte unice, parade de modă, sfaturi ale profesioniștilor și recitaluri ale trupelor de nuntă!

Hala Laminor
Cea mai Mare hală expozițională din Europa de Est
De 10 ori cât Arena Națională

 

Iată de ce MERITĂ să vii la Târgurile Ghidul Miresei:

- găsești sute de firme cu mii de oferte, toate adunate din întreaga țară, pentru orice gusturi și bugete: deci scutești timp și descoperi o imensă varietate în același loc!

- ai parte de reduceri și oferte speciale pe perioada târgului, sau pe bază de vouchere chiar și după încheierea evenimentului: deci economisești bani!

- beneficiezi de consiliere gratuită de la specialiștii din toate colțurile țării, de surse de inspirație și de aflarea ultimelor tendințe: deci te informezi corect!

- ai parte de poze gratuite, degustări și alte surprize plăcute

 Iată ce spun MIRII despre Târgurile Ghidul Miresei:

‘’Am venit în țară special pentru acest târg de nunți. Îl așteptam cu sufletul la gură. Eram sigură că o să găsim ceea ce cautam! Am cheltuit ceva cu drumul si cazarea, dar am gasit la oferte foarte bune rochia, costumul, verighetele, invitatiile, chiar si muzica si serviciile foto. A meritat pe deplin cheltuiala și am avut de unde alege!! Ca să nu mai spun că ar fi trebuit să îmi iau concediu multe săptămâni ca să pot merge în atatea magazine și show-room-uri câte sunt în târg. Chiar și așa, firmele sunt venite din multe județe/țări, așa încât nu aveam cum să fac asta’’ – Suzana Timofte, Valencia (Spania)

‘’Am fost la târg și a fost emoționant pentru mine ca prima oară în căutarea unei rochii de mireasă. Am venit special de la Bacău pentru asta și am rămas marcată de grandoarea evenimentului și de miile de opțiuni de orice fel. Nu mă așteptam la așa ceva. Am avut impresia la un moment dat ca nu sunt în România.’’ – Alexandra Bezeceanu, Bacău

“Am mai fost la târguri de nunți din București, dar atâta varietate ca la târgul dvs. sincer nu am mai vazut, și extrem de multe modele de rochii! Sunt foarte încântată că mi-am găsit rochia visată fără să cheltuiesc o groază de bani! ”- Delia Ivanov, București

"Pentru că datorită vouă am găsit rochia de mireasă preferată, vreau să vă mulţumesc pentru că existaţi şi pentru fiecare târg pe care îl organizaţi. În februarie mi-am cumparat rochiţa de la Târgul Ghidul Miresei organizat de voi. Vă mulţumim din suflet! Ţineţi-o tot aşa!" - Andreea Ralisa Ghiţă, Bucureşti