Sfaturi utile

Dedică-ți măcar o jumătate de zi pentru deciziile importante privind organizarea propriului tău eveniment! În acest scop, noi îți aducem de fiecare dată sute de specialiști care te învață cum să investești minimul de timp și energie pentru rezultate maxime.

Va fi necesar să-ți aloci însă aproape o zi întreagă (dacă nu chiar 2-3 zile) pentru a vizita cel mai mare târg dedicat nunților, cu peste 10.000 de mp dedicați în exclusivitate produselor și serviciilor de nuntă de pe piața autohtonă, dar și internațională!

Primul sfat ar fi să vii deja informat despre specialiștii prezenți, ce tipuri de servicii/produse oferă și care dintre ele sunt potrivite bugetului tău. In acest sens poți consulta LISTA DE EXPOZANȚI care este actualizată permanent până la începerea târgului.

Un alt sfat bun ar fi să vii devreme, pentru a avea timp suficient de vizitare a întregului eveniment, care doar la o simplă plimbare durează aproximativ 30 de minute. Ideal ar fi să vii în prima zi, vineri, când este mai puțină aglomerație și astfel poți beneficia de un plus de confort. Sau, dacă nu, măcar să intri de la prima oră, așa încât să maximizezi timpul petrecut aici.

Apoi, este important să ai la tine o listă cu toate tipurile de servicii și produse de care ai fi interesat. Și să nu uiți să o consulți pentru a te asigura că nu ai uitat ceva. În caz contrar, varietatea de firme și oferte s-ar putea să te debusoleze la început.

Este minunat să ai și opinia prietenilor, părinților sau nașilor, însă nu uita că poți să îi inviți pe după amiază, când ai decis deja ce ți-a captat atenția și nu să te simți presat de timpul pierdut de ei alături de tine o zi întreagă la studiat oferte.

Nu în ultimul rând, nu uita că aproape orice model de rochie, costum, verighetă, invitație sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat și adaptat bugetului tău, atâta timp cât te implici activ în discuțiile cu expozanții. Cere-le sfatul, arată-le fotografiile salvate de tine, nu te rezuma doar la a privi produsele expuse și a lua pliantele. Altfel este posibil să ratezi fix ceea ce ți s-ar potrivi, și nici să nu ai habar.

Iar după studierea ofertelor din târg, înainte de achizițiile/comenzile la care te-ai decis, nu uita să faci musai o mică pauză. Bea o cafea, și reanalizează încă o dată dacă simți că sunt alegerile potrivite, astfel încât să nu ai regrete mai târziu.