Sfaturi utile

Dedică-ți măcar o jumătate de zi pentru deciziile importante privind organizarea propriului tău eveniment! În acest scop, noi îți aducem de fiecare dată sute de specialiști care te învață cum să cheltuiești minimul de timp și energie cu rezultate maxime.

Va fi totuși necesar să-ți aloci câteva ore bune pentru a vizita cel mai mare centru comercial dedicat nunților, aranjat pe două pavilioane ce însumează aproximativ 6.000 de mp dedicați în exclusivitate produselor și serviciilor de nuntă de pe piața autohtonă, dar și internațională!

Încă de la intrarea în pavilion vei gasi panouri cu lista organizată pe domenii de activitate a tuturor firmele participante la eveniment și localizarea acestora pe schița pentru a-ți fi de maxim ajutor în căutarile tale.

In primul pavilion vei găsi în special furnizori de servicii foto video, dj/sonorizare, make-up artiști, branduri consacrate de bijuterii, dar și cele mai selecte saloane de evenimente și agenții de organizare care ti-au pregatit meniuri si decoruri în ton cu ultimele tendințe în domeniu.

După ce vei parcurge acest pavilion, in urmatorul te așteaptă marea provocare! Dintre atâtea rochii de mireasă, costume de ginere, stiluri de decor, invitații și mărturii, va fi greu să alegi modelul care să te reprezinte în totalitate, de aceea te sfătuim să vizitezi pe îndelete mulțimea de standuri dedicate tinutei de ceremonie si decorului de nunta ce abundă într-o diversitate de stiluri (de la vintage la modern, de la simplu la extravagant, de la dantele diafane la străluciri diamantine).

Și nu uita că orice model de rochie, costum, verighetă, invitație sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat și adaptat bugetului tău, atâta timp cât te implici activ în discuțiile cu expozanții.

Iar pentru ca această aventură să fie cât mai placută și ușoară, te vei putea delecta în timpul căutarilor tale, cu momentele artistice live ale formațiile de nuntă prezente, dar și cu vedetele celebre aduse de noi, ce vor crea special pentru tine o atmosferă de sărbătoare!

După ce ai bifat întreaga agendă de nuntă, îți recomandăm și Revista Ghidul Miresei, ediția lansată la târg, cu scopul de a simplifica efortul depus de viitorii miri pentru realizarea evenimentului visat.